Someren

Swaans Beton is in samenwerking met aannemersbedrijf Vissers- Ploegmakers en in opdracht van de gemeente Someren gestart met de aanleg van een nieuw soort parkeerverharding.

De ruim 3000m² moet ruimte bieden voor parkeergelegenheid voor de vele wandelaars en bezoekers van het recreatiegebied Vennenhorst en de gasten van horecagelegenheid de Soete Inval.

Het resultaat is een nieuw type parkeerverharding dat beantwoordt aan de wensen van alle betrokken partijen. Dit betekent dat het product voorziet in een doorlaat en groen karakter van meer dan 40%. Hierdoor kan hemelwater op een natuurlijke manier in de bodem van het eigen terrein worden geïnfiltreerd.

Daarnaast is bij ontwikkeling ook rekening gehouden met de bereikbaarheid voor voetgangers. Één van de producten bevat namelijk ook een speciaal geïntegreerd gedeelte welke dient als looppad voor wandelaars en bezoekers met een rolstoel of buggy. Gasten van het aangrenzende boscafé kunnen hierdoor ongehinderd op weg naar een heerlijke consumptie.

De komende weken zal het project verder worden afgerond, zodat deze prachtige locatie bij aanvang van het voorjaar is geopend voor alle bezoekers.

Gerelateerde producten

SoliDrain S1

De SoliDrain S1 is karakteristiek omwille van de lange gleuven en door de constructieve wapenin...

Lees meer