040 - 226 00 01 Bereikbaar van 08:00 tot 17:00

Groene parkeerplaatsen in de gemeente Drimmelen

Groene parkeerplaatsen in de gemeente Drimmelen.

In opdracht van de gemeente Drimmelen is GJ Infra bezig met de realisatie van verschillende langsparkeerplaatsen met het SolidGreen systeem van Swaans Infra en Den Ouden.
Zowel het bodempakket als de verharding zijn speciaal op elkaar afgestemd wat ervoor zorgt dat het regenwater goed kan infiltreren en de wortel van het gras bestand is tegen droge en hete periodes.

De grote stabiele elementen zorgen ervoor dat de elementen niet verzakken of kantelen bij forse hoosbuien na overrijden met voertuigen.
Het speciale facetprofiel in de elementen zorgt ervoor dat het groeipunt van het jonge gras beschermd is tegen overrijden.

Ook benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw project?

Neem contact op voor meer informatie of een presentatie met:

Toon van der Sanden - Accountmanager regio West Nederland
Ralf van den Brink - Accountmanager regio Oost Nederland

#Ontharden #Vergroenen #urbanmobility #watermanagement #innovatie #duurzaamheid #klimaatadaptatie #gebiedsontwikkeling #SoliDrain #Stedenbouw #duurzamebedrijventerreinen #adapt #adaptnow #Grasbetonsteen #Groenebestrating #SoliDrainConnect #Onderhoudsvriendelijk #Hittestress #Waterdoorlatend #Natuurinclusief #Rainproof #Infiltratie #Landschapsarchitectuur #Groenewijk #SolidGreen

Gerelateerde producten

SolidGreen Connect

SolidGreen Connect is de nieuwe generatie in klimaatadaptieve parkeer- en terreinverharding voo...

Lees meer