040 - 226 00 01 Bereikbaar van 08:00 tot 17:00

Over ons

Ondernemend, pragmatisch, betrokken.

Swaans Infra is een vooruitstrevend familiebedrijf. Sinds de oprichting in 1961 bestaat de kernactiviteit uit het produceren van prefab betonproducten. Ondernemerschap en betrokkenheid hebben het bedrijf in de afgelopen decennia verder ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in prefab betonnen oplossingen voor verschillende toepassingsgebieden.  

Onze visie en missie

Mobiliteit van de toekomst vraagt om integraal denken volgens een heldere visie en missie.

Swaans Infra gelooft in een wereld die voorziet in deze veranderingen. Veilige oplossingen voor de mens en zorgzaam voor het milieu. 

Visie
Beton is duurzaam en oneindig circulair. Door te innoveren verlaten we tradities en streven we naar een toekomstbestendige leefomgeving voor mens, dier en milieu.

Missie 
Het leveren van prefab betonnen oplossingen die de transitie naar een circulaire en toekomstbestendige infrastructuur doen versnellen.

<p><b>Swaans Infra</b> / Productielocatie Weert</p>
Produceren & innoveren

Productoplossingen voor de toekomst vereisen kwaliteit.

Kwaliteit is als kernwaarde diep verankerd binnen Swaans Infra, niet alleen in de productieomgeving. Gericht op de toekomst, maar voor de toepassing van vandaag. Dit bepaalt hoe innovaties worden vertaald naar nieuwe producten en oplossingen die ertoe doen. 

Productoplossingen voor de toekomst vereisen kwaliteit.